Duurzaamheidscafe Dordrecht van 11 mei naar 8 juni

01 mei 2011

DORDRECHT -Platform duurzaamheid Dordrecht heeft het eigen inloopcafé in het Koetshuis van het natuur- en milieucentrum Weizigt verplaatst van woensdag 11 mei naar woensdag 8 juni.

De achergrond is, dat het voor het onderwerp  internationale duurzaamheid alleen mogelijk was om oud-minister Jan Pronk op 11 mei naar Dordt te halen voor een dialoog met een vertegenwoordiger van het college van burgemmeester en wethouders.  Wethouder Harry Wagemakers zal uitleggen hoe duurzaamheid op lokaal niveau tot de speerpunten behoort.

 

Het Platform duurzaamheid werd begin 2010 als groen overleg opgericht en heeft al enkele keren in het Koetshuis een café kunnen houden. Daarvoor is een groeiende belangstelling.

Voor meer informatie en aanmelden:

Theo de Rooij, theoderooij@hetnet.nl of Bas Heijstek, basheijstek@hetnet.nl.

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.