Scooterrijder zwaar gewond

01 mei 2011

DORDRECHT - Op de Merwedestraat in Dordrecht is een 36-jarige man uit die plaats ernstig gewond geraakt na een ongeval met zijn scooter. Rond 02.35 uur is hij vermoedelijk de macht over het stuur verloren vlak voor de bocht richting de brug over het Wantij waardoor hij tegen een lantaarnpaal is geklapt. De politie kreeg de melding dat weggebruikers de man zwaar gewond op straat aantroffen. De man was niet meer aanspreekbaar en is na eerste hulp van ambulancepersoneel en het team van de traumahelikopter naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gebracht. Zijn toestand van dit moment is onbekend.
De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht. De verkeersongevalanalisten van de Regionale Verkeersondersteuning hebben sporen veilig gesteld op de plaats van het ongeval en de scooter in beslaggenomen voor onderzoek.
Vooralsnog zijn er geen getuigen die het ongeluk daadwerkelijk hebben zien gebeuren. Indien u wel iets gezien heeft hiervan en nog geen contact heeft gehad met de politie wordt u verzocht dit wel te doen via 0900-8844 (lokaal tarief)

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.