Nieuwe informatie brand Jonker Vleeswaren

02 mei 2011

DORDRECHT - Bij Jonker Vleeswaren, gelegen op Dordtse Kil I, woedt momenteel nog steeds een grote brand die nog niet onder controle is. De brand leek eerst te zijn geblust, maar laaide weer op. De brand is ontstaan in een loods in het bedrijf. Deze kwam vervolgens vol met rook te staan. De werknemers konden de loods tijdig ontvluchten.

Een ambulance kwam om een medewerker met ademhalingsproblemen te helpen.

Een inwoner uit 's Gravendeel spreekt van enorme stank en rookontwikkeling.

De brandweerkorpsen uit Zwijndrecht en Heerjansdam waren al opgeroepen en tijdens het samenstellen van dit nieuwsbericht bleek dat ook het korps 's Gravendeel is opgeroepen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.