Brand bij Chempropack

02 mei 2011
Brand bij Chempropack

DORDRECHT - Bij het afvullen van terpentine bij Chempropack is een flinke brand ontstaan. Dat gebeurde op maandagmorgen 2 mei 2011 aan de Donker Duyvisweg.

Personeelsleden begonnen direct met het blussen van de brand. Drie kwamen hierdoor in aanraking met rook en poeder. Een hiervan had last van zijn luchtwegen en een ambulance bracht hem voor controle over naar het ziekenhuis. De brandweer rukte na de melding uit met verschillende voertuigen. De brand was snel onder controle.

Foto’s: Rob van der Woude

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.