Man valt op motorkap politieauto

02 mei 2011

DORDRECHT - Een 53-jarige man uit Dordrecht heeft zich opzettelijk op de motorkap van een politieauto laten vallen. De agenten reden op zondagavond 1 mei 2011 over de Voorstraat in Dordrecht. Opeens stond de man met gespreide armen en benen voor de politiewagen. Nadat deze stopte viel hij de 63-jarige op de motorkap. Deze raakte hierdoor licht beschadigd. Politiemensen hielden de verdachte die dronken was aan.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.