Pijn na val van paard

02 mei 2011

DORDRECHT - Een 16-jarig meisje uit Dordrecht is gewond geraakt na een val van een paard. Ze reed op zondagmiddag 1 mei 2011 bij de Noorderelsweg in Dordrecht. Tijdens de galop stapte het paard in een droge greppel. Hierbij sloeg het dier met het slachtoffer over de kop. Het meisje klaagde na haar val over veel pijn maar was wel bij bewustzijn. Een ambulance bracht haar voor onderzoek en behandeling naar een ziekenhuis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.