Sieraden in Opsporing Verzocht

02 mei 2011

DORDRECHT - In het programma Opsporing Verzocht is aandacht voor gevonden sieraden bij drie verdachten. De politie zoekt de eigenaren hiervan. De politie hield op 18 februari 2011 drie verdachten, een man en vrouw van 40 en hun 16-jarige zoon uit Ede, aan op de Haringvlietstraat in Dordrecht aan na een woninginbraak. Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat de sieraden die bij hen zijn aangetroffen mogelijk bij inbraken in Dordrecht en omgeving zijn buitgemaakt. In het televisieprogramma zijn op dinsdag 3 mei 2011 de sieraden te zien. Het programma wordt uitgezonden op Nederland 1 om ongeveer 21.50 uur. De herhaling is op woensdag 4 mei 2011 om 11.15 uur op Nederland 2.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.