Ad Jansen reikt "De opsteker van de week" voor Tros TV uit aan Hulya Celik

03 mei 2011
Ad Jansen reikt "De opsteker van de week" voor Tros TV uit aan Hulya Celik

DORDRECHT - TROS TV kwam gisteren  opnamen maken voor het programma " Opsteker van de week" in Bellevue Groothoofd.
De bekende Nederlander die de opsteker uitreikte aan Hulya Celik voorzitter van Stichting Wezenlijk, als blijk van waarderling, was de TV Meesterkok Ad Jansen. Hulya Celik kreeg deze opsteker en een cheque ter waarde van 1000 Euro voor haar vrijwillergerswerk. Hulya is voorzitter, vertrouwenspersoon en coach bij de stichting.

"Opsteker van de week" haakt met dit programma aan bij het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk. Deze campagne heeft tot doel de grote verscheidenheid aan vrijwilligerswerk voor het voetlicht te brengen en nieuwe vrijwilligers te werven. De opname van gisteren worden vanavond bij RTV Dordrecht nieuws en aanstaande vrijdag 6 mei om 17.58 op Nederland 1 uitgezonden.
 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.