Nationale media-aandacht voor Dordtse herdenkingsdienst

04 mei 2011 door Pieter Verhoeve

DORDRECHT - De doorstart van de Dordtse herdenkingsdienst vanavond in de Singelkerk trekt landelijke media-aandacht. Onder andere zullen EO-radio, radio 5 en het Reformatorisch Dagblad de bijeenkomst verslaan.

Juist op de dag dat de kritiek klinkt dat dodenherdenking 'verwatert' en minder in het teken van WOII staat, organiseren jongeren in Dordrecht een herdenkingsplechtigheid. Reformatie Instituut Dordrecht, de organisator van de samenkomst welke om 18:45 stipt begint, bestaat uit jonge Dordtse christenen die de historie willen doorgeven.

Reden voor EO-radio, radio 5 (NTR Dichterbij, rond de klok van 21:40) en het Reformatorisch Dagblad aandacht aan de gebeurtenis te schenken. Iedereen is, zo benadrukt RID, hartelijk welkom op de CGK op de hoek van de Singel/ Dubbeldamse Weg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.