Man vernielt spullen uit boosheid

04 mei 2011

DORDRECHT - Een 21-jarige man uit Rotterdam is aangehouden omdat hij spullen vernield heeft. De man ging op dinsdagavond 3 mei 2011 naar zijn ex-vriendin om iets op te halen. Deze vrouw had een andere man op visite die de deur van de woning aan de Willem Dreeshof in Dordrecht opendeed. Op het moment dat de verdachte deze man zag werd hij boos. Hij vernielde de minibar, een vaas en pakte twee schilderijen van de muur. Hierna reed hij weg in zijn auto. Na onderzoek hielden agenten de 21-jarige aan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.