Toezichthouder met tas geslagen

05 mei 2011

DORDRECHT - De politie heeft woensdagavond een 64-jarige man uit Dordrecht aangehouden op verdenking van mishandeling van een toezichthouder van Arriva. Na de oproep van een buschauffeur die een lastige passagier had, ging de toezichthouder – een 52-jarige man uit Dordrecht – naar de Keplerweg.  Hij sprak de vervelende man aan en ging in gesprek met hem. Dit had niet het juiste effect en de 64-jarige sloeg de toezichthouder met een tas. Daarna liep de verdachte weg. De politie wist hem aan te houden in de Leeuwstraat. De toezichthouder hield geen verwondingen over aan het incident. Hij heeft aangifte gedaan. De verdachte is inmiddels verhoord en weer heengezonden. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.