Onderzoek naar mogelijk schietincident Blekersdijk

05 mei 2011

DORDRECHT - Op woensdagavond omstreeks 23.00 uur heeft mogelijk een schietincident plaatsgevonden op de Blekersdijk. De politie kreeg een melding dat er schoten gehoord zouden zijn. Daarop werd direct de omgeving afgezet door de politie en een onderzoek ingesteld. Er zijn geen gewonden dan wel sporen aangetroffen die duiden op een schietincident. Wel heeft de politie kort na de melding drie personen aangehouden die zich verdacht gedroegen op het moment van de melding en daarna wegreden in een auto. Zij werden getraceerd op de A16 richting Rotterdam waarna het voertuig naar de kant werd gehaald en de inzittenden werden aangehouden. Het gaat om drie mannen van 20 en 25 jaar uit Dordrecht en een 30-jarige man uit Rotterdam.  Zij zijn ingesloten op politiebureau Overkampweg en worden verhoord. De auto waarin zij zaten,  is in beslaggenomen voor onderzoek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.