Onderzoeksgroep JOT zet jodenjager uit Dordrecht op wikipedia

06 mei 2011

DORDRECHT - Een Dordtse onderzoeksgroep - (Juist op Tijd/JOT) vindt dat er meer over bepaalde mensen moet worden verteld, die in Dordrecht in de tweede wereldoorlog niet recht door zee waren. Zorg voor een correct verhaal voor de generaties na ons, aldus bureau JOT.

JOT spreekt zelfs over dubbelspel van een Dordtse politieman, die werd gespaard door het vezet in in 1991 overleden.

Daarom is, in de lijn van het boek van oud-Parool-hoofdredacteur Sytse van der Zee uitgebreid verslag gedaan op Wikipedia van een Dordtse Jodenjager.

Volgens de groep JOT moet het verhaal ook op internet zichtbaar worden gemaakt. Dat gebeurt op Wikipedia onder de naam van de man: Harry Evers

Zie verder http://nl.wikipedia.org/wiki/Harry_Evers

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.