Top twintig Dordrecht bij Idordt.nl: Site Dordrecht.net op plek twee

06 mei 2011

DORDRECHT - De nieuwssite Dordrecht.net staat op de internet top twintig van Dordrecht op de tweede plaats. De gemeente Dordrecht is nummer één. Dit meldt de site idordt.nl, die zelf op plaats 8 in Dordrecht staat.

Wereldwijd worden tellingen bijgehouden. Hieruit komt volgens het lijstje op Idordt de site Dordrecht.net als belangrijkste onafhankelijke nieuwssite van Dordrecht uit de bus.

Kijk voor de volledige lijst op www.idordt.nl.

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.