Uit baldadigheid verkeersborden losgeschroefd

06 mei 2011

DORDRECHT - Vijf jongemannen zijn aangehouden voor vernieling van onder andere verkeersborden. Op vrijdag 6 mei 2011 rond 02.45 uur kwam de melding dat een groep verkeersborden omver trok. Dat gebeurde bij de Noordendijk in Dordrecht. Agenten vonden de vijf verdachten. In het gras lagen drie losgeschroefde borden. Verder lagen er paaltjes die afgebroken waren. De vijf jongemannen verklaarden dat ze naar een feestje waren geweest en in een baldadige bui de borden hadden losgemaakt. De aangehouden verdachten zijn 18, 20, 21 en 22 (2x) jaar en ze komen uit Amsterdam, Hilversum, Voorhout en Wognum.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.