Gestolen auto strandt langs rijksweg

06 mei 2011

DORDRECHT - Een gestolen auto met een Belgisch kenteken is op vrijdag 6 mei 2011 rond 02.15 uur gestrand langs de rijksweg A16 bij Dordrecht. Naar later bleek zat er geen brandstof meer in de tank. Agenten controleerden het kenteken en heiruit kwam dat deze gesignaleerd stond als gestolen of verduisterd. De 27-jarige bestuurder uit Rotterdam had geen geldig rijbewijs meer omdat dat eerder ingevorderd was. Verder bleek dat de man een te hoog promillage had door alcoholgebruik. Politiemensen hielden de verdachte aan en sloten hem in.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.