Bestelauto geladen met gestolen pallets

06 mei 2011

DORDRECHT - De politie heeft een bestelauto met gestolen pallets gevonden en drie aanhoudingen verricht. Agenten zagen op vrijdag 6 mei 2011 rond 00.00 uur de auto rijden over de Wieldrechtse Zeedijk in Dordrecht. De achterdeuren van het voertuig stonden open. Op de Spinel stopte de bestelwagen en er stapte een persoon uit die richting een andere auto liep. In het bestelvoertuig zaten nog twee andere personen. Deze kwamen direct met het verhaal dat ze op zoek waren naar een hond. De twee waren helemaal nat. Achterin de laadruimte lagen pallets. Hierop hielden politiemensen de drie mannen van 16 en 20 jaar (2x) uit Dordrecht aan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.