De Hoop Dordrecht blijft in contact met oud cliënten

07 mei 2011

DORDRECHT -Evangelisch centrum de Hoop probeert ook mensen te volgen, die met succes een behandeling hebben afgerond. Daarvoor is een nieuwe organisatievorm bedacht:

(bericht de Hoop)

Op zaterdag 14 mei 2011 organiseert De Hoop ggz een reünie voor oud-cliënten (gasten) van De Hoop. Oud-cliënten zijn van harte welkom om deze dag bij te wonen.

De reünie is voor oud-cliënten een dag vol bemoediging, dankbaarheid en ontmoeting met andere oud-cliënten en medewerkers van De Hoop. De reünie vindt plaats op Dorp De Hoop, Provincialeweg 70 te Dordrecht.

De reünie is gratis te bezoeken. Wel moet je je van tevoren even aanmelden. Klik hier om je aan te melden.

Hope Alive
Hope Alive is de speciale website voor oud-gasten om met elkaar in contact te komen. Tijdens de reünie in 2010 is deze site officieel in gebruik genomen. Inmiddels hebben al 100 oud-cliënten een eigen profiel aangemaakt om met anderen in contact te komen. Nieuwsgierig geworden? Ga naar http://www.hopealive.nl/!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.