Politie is op zoek naar vermiste 19-jarige vrouw

08 mei 2011

DORDRECHT - De politie is op zoek naar een 19-jarige vrouw. Zij is vermist sinds zij op vrijdagavond 6 mei rond 20.15 uur vertrok uit de woning van haar ouders in de wijk Noordflank. Ze had aangeven dat zij naar een vriendin zou gaan, maar is daar niet gezien.

de vrouw is ongeveer 1.67 m, heeft een tenger postuur en een Zuid-Europees uiterlijk. Ze heeft bruin, golvend, lang haar en donkere ogen. Vrijdag droeg zij een grijze rok tot halverwege de kuit, een zwart vest, zwarte laarzen en een zwarte hoofddoek. Ook had zij een zwarte handtas bij zich met een goudkleurige sluiting. Zij droeg een gouden ketting met een fijne schakel met daaraan een ovaalvormige hanger, een stalen horloge met roze uurwerk en een zilveren ring met diamantjes.

De politie is op zoek naar mensen die haar na het tijdstip van vertrek hebben gezien of meer kunnen vertellen over haar verblijfplaats. De politie heeft haar identiteit bekend gemaakt o.a. via de website www.politie.nl/zuid-holland-zuid en Twitter. Tips kunnen worden doorgegeven via tel: 0900-8844.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.