Twee personen aangehouden voor bezit gestolen fiets en auto

08 mei 2011

DORDRECHT - Op zaterdagochtend 7 mei werd aan het Scheffersplein een 32-jarige vrouw uit Dordrecht aangehouden. Agenten controleerden haar fiets, die gestolen bleek te zijn. De fiets is in beslag genomen. De vrouw werd na verhoor heen gezonden.
Ook werd op zaterdagavond 7 mei aan de Marcellus Schampersstraat een gestolen auto in beslag genomen. Medewerkers van Toezicht troffen de auto bij een controle aan en waarschuwden de politie. Agenten kwamen ter plaatse en hielden de 40-jarige bestuurder uit Dordrecht aan. Deze werd na verhoor heen gezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.