Gevaarlijke situatie door rijgedrag automobilist

08 mei 2011

DORDRECHT - Op vrijdagmiddag 6 mei wilde een medewerker van Toezicht rond 12.15 uur een bekeuring uitschrijven aan de bestuurder van een bestelbus. Deze ging er echter met hoge snelheid vandoor, waarbij de Toezichthouder opzij moest springen. Dit gebeurde aan de Taankade. De grijze bus reed vervolgens richting de Boomstraat een aantal hekken omver en reed rakelings langs een voorbijganger. Hij verdween richting de Torenstraat. De bestuurder is een blanke man van ongeveer 35 jaar oud. Hij heeft een gezet postuur, kort bruin stekelhaar, is ongeveer 1.70 m en droeg een spijkerbroek.
De politie stelt een onderzoek in. Mensen die iets van het incident hebben gezien, worden verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900 8844.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.