Tweetal aangehouden na vernielingen en fiets op spoor

08 mei 2011

DORDRECHT - Een 16-jarige en 19-jarige jongen uit Dordrecht zijn in de nacht van zaterdag 7 op zondag 8 mei aangehouden. De twee pleegden vernielingen op station Stadspolders en legden een fiets op het spoor. Agenten maakten het spoor weer vrij, nadat het treinverkeer was stilgelegd. De twee zijn mee genomen naar het bureau voor verhoor.
Ook een 29-jarige man uit Dordrecht werd diezelfde nacht aangehouden vanwege vernieling aan de Nieuwe Hilstraat. Hij wordt ervan verdacht een pasjessysteem van een fietsenstalling vernield te hebben. Ook hij is ingesloten en wordt verhoord.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.