Speciale kerkdienst in Wilhelminakerk tijdens de boekenmarkt

08 mei 2011

DORDRECHT -Een novum in de kerk: De Wilhelminakerk in Dordrecht haakt in op de boekenmarkt op zondag 3 juli in de binnenstad. De kerk, die behoort tot de Protestantse Kerk Nederland (PKN) heeft als thema in de ochtenddienst de boekenmarkt. De werkgroep geloof en literatuur bereidt het voor. Ds. Ries van der Zouwen is voorganger.

 De achtergrond is dat de kerk ook verbonden wil zijn met gebeurtenissen in de stad. De boekenmarkt is één van de drukste evenementen in het jaar met bezoekers uit Nederland en België. Alleen Deventer heeft met de boekenmarkt een grotere faam, maar Dordt staat landelijk ook op de kaart en goed te boek.

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.