Man aangehouden na commotie op straat

09 mei 2011

DORDRECHT - In de nacht van zondag 8 op maandag 9 mei kreeg de politie rond 23.00 uur de melding van een ruzie tussen een man en een vrouw aan de Wantijstraat. Ter plaatse troffen agenten een 29-jarige man uit Dordrecht die onder invloed was van drugs. Hij had zijn 26-jarige vriendin uit Dordrecht van de trap geduwd en was met zijn hand door de ruit van de woning gegaan. Hierdoor had hij een hevig bloedende wond aan zijn hand. De man was inmiddels de straat op gegaan waar hij commotie veroorzaakte.

Hij viel buurtbewoners lastig en vernielde nog een ruit. Bij de aanhouding verzette hij zich hevig. Daarom werd assistentie aangevraagd en kwamen extra agenten ter plaatse. Uiteindelijk werd de man door 4 agenten onder controle gebracht, na een hevige worsteling. Tijdens de aanhouding raakten 3 agenten licht gewond. Zij hebben zich door ambulancepersoneel en op de Eerste Hulp laten behandelen. De 29-jarige man is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht en behandeld. De politie heeft van hem nog geen verklaring kunnen opnemen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.