Wethouder Harry Wagemakers in debat met oud-minister Pronk

10 mei 2011

DORDRECHT -Beter voor Dordt-wethouder Harry Wagemakers krijgt morgenavond in het natuurcentrum Weizigt hoogleraar en oud-minister Jan Pronk tegenover of naast zich in een debat. Bericht van de stichting:

Op woensdag 11 mei nodigt Stichting Dordrecht-Bamenda Dordtenaren uit om te discussiëren over het thema 'Internationale Samenwerking en Afrika: duur of duurzaam?.' Gastsprekers zijn Jan Pronk (professor en voormalig minister van Ontwikkelingssamenwerking) en wethouder Harry Wagemakers (Duurzaamheid). De avond start om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur met een borrel. Locatie voor de avond is het NMC Weizigt aan het Van Baerleplantsoen 30. Vragen die deze avond aan bod komen zijn: Welke ontwikkelingsprojecten in Afrika waren duurzaam en welke uiteindelijk 'duur'? Wat kunnen wij leren van Afrikanen op het gebied van duurzaamheid (waaronder omgang met milieu en klimaat)? Is de stedenband Dordrecht-Bamenda duurzaam? Hoe kan het bedrijfsleven en de politiek bijdragen aan internationale samenwerking?. Deze avond vormt mogelijk een oriëntatie op een handelsmissie naar Bamenda in juni.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.