Man breekt been bij aanrijding

11 mei 2011

DORDRECHT - Bij een aanrijding tussen een 63-jarige fietser en een 52-jarige automobiliste, beiden uit Dordrecht, heeft de fietser zijn been gebroken. De aanrijding vond op 10 mei rond 10.45 uur plaats op de kruising Dubbelsteynlaan Oost-Gravensingel. Mogelijk zag de bestuurster de fietser over het hoofd. Er was geen alcohol in het spel. De fietser is naar het ziekenhuis vervoer, de automobiliste bleef ongedeerd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.