Graffiti-golf treft deel Stadspolders

12 mei 2011

DORDRECHT - Onbekenden hebben in de nacht van 11 op 12 mei in een deel van de Dordtse Wijk Stadspolders een goot aantal objecten met graffiti bespoten. De vernielingen vonden plaats op het Van Ravensteyn-erf, Rietveld-erf en Van de Broek-erf. Zeker vijf auto’s, een voordeur, vuilcontainers, ruiten van een woning, verkeersborden, de muren van een verkeerstunnel, speeltoestellen en kunstwerken waren het doelwit. Bij de politie zijn op dit moment drie aangiften binnen, maar dat aantal zal ongetwijfeld oplopen. Doordat nog niet alle aangiften binnen zijn, is de schade nog niet te becijferen, maar dit zal ongetwijfeld in de duizenden euro’s lopen.

De politie heeft een buurtonderzoek en een forensisch onderzoek opgestart. Daarnaast zoekt de politie getuigen. Wie in de nacht van 11 op 12 mei in (de buurt van) de eerdergenoemde straten getuige is geweest of iets verdachts heeft gezien wordt gevraagd te bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en te vragen naar de politie van Dordrecht-Oost. Wie andere informatie heeft die luidt daar de daders, wordt ook gevraagd te bellen. Dat kan ook anoniem: 0800-7000 (gratis).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.