Doorrijden na ongeval, getuigen gezocht

12 mei 2011

DORDRECHT - Op 11 mei is mijn dochter aangereden op de rotonde naast de skatebaan in de stadspolders bij de J.Valsterweg in Dordercht nu zijn we op zoek naar getuigen die dit ongeval hebben gezien tussen 8 en 9 uur in de morgen ze was onderweg naar school,het gaat om een zwarte golf het kenteken is ons niet bekent vandaar we een oproep willen doen aan de mensen die dit ongeval hebben gezien of zij het kenteken hebben genoteerd.De bestuurder van de auto heeft niet eens gekeken of het een ongeval was met ernstig letsel en is er gelijk met hoge snelheid vandoor gegaan richting de Bieshof in de stadspolders in Dordrecht.

De mensen die het gezien hebben kunnen of de politie in dordrecht bellen of contact op nemen met ons mijn telefoon nummer is 0650506886 dank u.

Mvg E.Knoppers

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.