Man beroofd van opbrengst winkel

13 mei 2011

DORDRECHT - Een 65-jarige winkelier is beroofd van zijn opbrengst. Hij wilde dit op donderdagavond 12 mei 2011 storten bij een bank aan de Johan de Wittstraat in Dordrecht en was daar rond 21.15/21.20 uur. Plotseling beroofde een jongeman hem. Een getuige zag het gebeuren en ging achter de verdachte aan. Hij hield de berover tegen op de Willem Dreeshof. Er kwam daar nog een tweede verdachte bij. Uiteindelijk zagen de twee verdachten kans te ontsnappen waarna ze in een auto stapten en wegreden. De politie is bezig met een onderzoek en hoopt dat nog meer getuigen iets hebben gezien. Deze kunnen hun informatie doorgeven via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.