PvdA wil ombudsteam in Dordrecht volgens model Den Haag

13 mei 2011

DORDRECHT -De PvdA raadsfractie onderzoekt de mogelijkheden van een ombudsteam in Dordrecht bv naar model Den haag.

Een persbericht;

Een Ombudsteam signaleert individuele problemen en helpt mensen deze problemen op te lossen. Dat doen de leden van het Ombudsteam door naar klanten te luisteren, ze te ondersteunen en door hen te helpen bij het benaderen van de juiste instantie(s). Het Ombudsteam maakt zoveel mogelijk gebruik van bestaande voorzieningen, zoals de sociale raadslieden, de rechtswinkel, de vakbond  etc. Wanneer het probleem ook om een politieke oplossing vraagt, schakelt het Ombudsteam haar netwerk in: raadsleden, de wethouders, de Statenleden, de Tweede Kamerleden en zelfs de mensen in het Europees parlement, als dat moet!
Ook in Dordrecht wil de PvdA gaan starten met een Ombudsteam. In diverse steden heeft de PvdA al een Ombudsteam. Ook Den Haag, inmiddels al 3 jaar. Een aantal PvdA'ers uit Dordrecht gaat binnenkort naar de PvdA Den Haag om zich te laten informeren vanuit de praktijk.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.