Gewonde na aanrijding politiewagen op de Laan der Verenigde Naties

13 mei 2011
Gewonde na aanrijding politiewagen op de Laan der Verenigde Naties

DORDRECHT -Op de kruising met de Laan der Verenigde Naties en de Karel Doormanweg in Dordrecht is vrijdagochtend 13 mei een persoon gewond geraakt bij een aanrijding met een politiewagen.

De politie wagen reed met optische en geluidssignalen over de kruising heen en kwam in aanraking met een andere personenauto. Door de klap kwam de auto tegen een mast aan en daardoor viel het verkeerslicht naar beneden op een andere personenauto. Het gewonde slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. Omdat een politiewagen één van de betrokkenen is, wordt het onderzoek gedaan door de politie van Rotterdam Rijnmond.

Foto: Rob van der Woude

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.