Dordtevaar maakt op 9 juni meest bijzondere vaartocht ooit

13 mei 2011
Dordtevaar maakt op 9 juni meest bijzondere vaartocht ooit

DORDRECHT - Op donderdag 9 juni om 14.00 uur en 15.00 uur vindt er in Dordrecht een speciale ontmoeting op het water plaats. Samen met visrestaurant de Stroper organiseert stichting RADAR –het bureau voor gelijke behandeling en tegen discriminatie- in Dordrecht de meest speciale boottocht ooit! Op deze dag vaart de Dordtevaar door het historische centrum van Dordrecht met speciale gasten aan boord. Deze gasten -mensen met een verstandelijke beperking- zullen u vertellen wat er tijdens de boottocht allemaal te zien is en u vergezellen tijdens deze rondvaart. Op de kade zijn ‘levende boeken’ te vinden die u graag iets zouden vertellen over hun leven: wat maken zij zoal mee, en wat zijn hun bezigheden?

Na de rondvaart en de gesprekken kunt u nog een heerlijk glas limonade drinken.

Aanmelding wordt aangeraden en kan bij:
Eline Kortleven: Stagiaire training/voorlichting Radar ZHZ
E-mail: e.kortleven@radar.nl
Telefoon: 078-6390429

Prijzen:
Volwassenen  EUR 6.50 p.p.
Kinderen 4-12 jaar EUR 5.00 p.p.
Kinderen tot 4 jaar gratis
Boothuur voor de hele boot voor 1 rondvaart EUR 200.00

De boot vaart alleen met minimaal 20 betalende personen.

Locatie: De stroper aan de Wijnbrug 1

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.