Tien jaar duurzaam gebruik watertoren Dubbeldam

14 mei 2011

DORDRECHT - Dit jaar is het 10 jaar geleden dat de Watertoren Dubbeldam, na jaren leegstand, grondig en zo duurzaam mogelijk verbouwd werd. Bedoeling was dat de  watertoren een soort ecologische bijenkorf zou worden waar “duurzaamheid en ecologie” uitgedragen zouden worden. Een aantal bedrijfjes huurde een ruimte in de Watertoren.

Hoewel de meeste van die bedrijfjes niet meer in de watertoren gevestigd zijn, is het ideaal gebleven en ook de huidige ondernemers dragen daaraan bij. Voor de Stichting Vrienden van de Watertoren Buitenlust reden genoeg om op feestelijke wijze het 10-jarig bestaan te vieren. Dit gebeurt door een Open Dag op 21 mei a.s. van 10.00 tot 16.00 uur, uiteraard in en rondom de watertoren.  Wethouder Harry Wagemakers (Duurzaamheid) neemt om 10.30 uur de opening van de open dag voor zijn rekening.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.