Honderden reacties op verhaal homo's en pedo's van ds. Wim Aanen

14 mei 2011

DORDRECHT -Het aantal reacties op de column van de Dordtse predikant Wim Aanen over homo's en pedo's loopt in het land in de honderden.  De topper is geen stijl waar het aantal reacties tegen de tweehionderd loopt. De site heeft ook in de reacties de eigen naam hoog te houden.

Ook www.gk.nl krijgt steeds nieuwe commentaren binnen.

Niet overal is er een beeld van welk blad met kerk op Dordt wordt bedoeld. 

Info van de website:

 

 

 

Kerk op Dordt

 

Kerk op Dordt is het kerkblad voor de Hervormde Gemeente te Dordrecht, de Gereformeerde Kerk te Dordrecht en de Hervormde Gemeente te Dubbeldam.

Het kerkblad verschijnt eenmaal in de twee weken m.u.v. de zomervakantie en de kerstperiode. Dan verschijnt het kerkblad eenmaal in de drie weken.

Kerk op Dordt wordt uitgegeven door de Protestantse Stichting Kerkblad Eiland van Dordrecht.

De redactie bestaat uit zeven personen. De redactie wordt ondersteund door een redactieraad bestaande uit zes personen. In de Stichting, de redactie en de redactieraad zijn de drie kerken vertegenwoordigd.

kerkopdordtKerk op Dordt telt 32 pagina's waarin een schat aan informatie is te vinden over alles wat leeft in de wijken, landelijk en buiten de landsgrenzen.

Het kerkblad heeft op de voorpagina een meditatie. De meditatie wordt bij toerbeurt verzorgd door één van de predikanten of pastoraal werkers. Op de achterpagina verzorgen zes vaste scribenten, aangevuld met enkele gastscribenten, de rubriek P.S.. In P.S. geven de schrijvers op persoonlijke wijze aandacht aan een gebeurtenis of onderwerp waar zij beroepshalve of anderszins affiniteit mee hebben.

Verder zijn in het kerkblad te vinden de kerkdiensten en de collectedoelen voor de komende zon- en feestdagen, het bijbelleesrooster, de historische rubriek, de algemene berichten, de wijkberichten en de berichten van de algemene kerkelijke instanties.

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.