Praten over plan voor Hotel Vrieseplein Dordrecht

14 mei 2011

DORDRECHT -De gemeente werkt mee aan het nieuwe Hotel Vrieseplein en wil met buurtbewoners praten over het verlenen van een bouwvergunning.Dat gebeurt op maandag 23 mei vanaf acht uur in de Wilhelminakerk aan de Blekersdijk 41. Ploegeaert beheer BV nodigt de belangstellenden uit, aangezien dit bedrijf vanaf het voorjaar 2009 werkt aan het bouwplan voor het hotel vrieseplein.

 

De architect van het plan, Vasco da Silva, zal een presentatie geven over het hotelplan. Namens de gemeente zijn drie ambtenaren in de kerk, die graag reacties noteren op de plannen.

Het plan past niet in het huidige bestemmingsplan, dus daarvoor is een speciale procedure nodig.

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.