Toch expositie van Jan Hensema in Dordrecht

14 mei 2011

DORDRECHT -De tekenaar van Dordrecht, Jan Hensema, dreigde afscheid te nemen met een expositie in Breda. de Centrale Bibliotheek aan de Groenmarkt heeft dat voorkomen. Op woensdag 5 oktober opent een Jan Hensema expositie in de bieb.

Voor die tijd maakt het werk van Jan ook een rondgang door Nederland. Hij doet als rechtbanktekenaar mee aan de presentatie van het werk van vijf landelijk bekende tekenaar van faam, die de zittingen met hun pen hebben vastgelegd.

RTV Rijnmond besteedde al eerder aandacht aan de dreiging dat wellicht de meest bekende Dordtse tekenaar niet in de stad nog zeker éénmaal eervol te zien zou zijn.

 

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.