RTV Dordrecht laat stemmen over visie dominee Wim Aanen

16 mei 2011

DORDRECHT -RTV Dordrecht laat op de eigen site de kijkers stemmen over de visie die de Hervormde predikant Wim Aanen heeft uitgedragen in een column in zijn kerkblad:

De tussenstand in de stemming

De Dordtse predikant Wim Aanen van de Pauluskerk heeft in een column in een kerkblad homo’s vergeleken met pedoseksuelen. Sex van volwassenen met jongeren onder de 16 jaar is strafbaar. De vergelijking van de dominee is (tussenstand maandagavond)

een christelijke opvatting.

 11% 


in strijd met zijn ambt (heb je naasten lief).

 37% 


in strijd met de Nederlandse wet.

 52% 

 Inmiddels ligt de tussenstand op RTV Dordrecht iets minder scherp voor de laatste stelling en stemmen meer mensen op de eerste keuze.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.