Van alles mis met bromfiets(er)

16 mei 2011

DORDRECHT - Een 16-jarige bromfietser uit Dordrecht is op 15 mei op de Mauritsweg aangehouden. Agenten onderwierpen hem aan een routinecontrole. Daaruit bleek dat de jongen geen rijbewijs heeft. Verder gaf hij een valse naam op, had hij een gestolen kentekenplaat op zijn brommer en was er met het framenummer en slot van de bromfiets gerommeld. De jongen werd daarop aangehouden wegens heling. De bromfiets is in beslaggenomen en de jongen is in verzekering gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.