Verdachten van poging oplichting aangehouden

16 mei 2011

DORDRECHT - Een 37-jarige man met onbekende woonplaats en een 28-jarige man uit Den Haag zijn op 13 april in een winkel aan de Noordendijk aangehouden. De twee hadden de winkelier een financieel aanbod gedaan en met hem een afspraak gemaakt. Het aanbod bleek te bestaan uit het zogenaamd kopiëren van echte bankbiljetten, waarbij de verdachten de echte biljetten houden en de klant de waardeloze kopieën houdt. Toen de winkelier er achter kwam dat het om oplichting ging, verliet hij direct  zijn winkel en sloot het pand af. Vervolgens belde hij 112 en agenten namen de twee mee. Zij zijn in verzekering gesteld.
 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.