Vuilcontainer in brand: Jongen aangehouden

16 mei 2011

DORDRECHT - Een 15-jarige jongen uit Dordrecht is op 14 mei om 04.45 uur op de Wantijdijk aangehouden. Agenten wisten hem te pakken te krijgen toen hij met een paar andere jongeren hard wegrende toen de politie ging kijken naar een brandje. Op de Wantijdijk er hoogte van de Iroko stond een kliko in brand. De jongen werd wegens brandstichting aangehouden. De brandweer heeft de brand geblust.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.