Dronken Pool veroorzaakt verkeersongeval

16 mei 2011

DORDRECHT - Een 24-jarige Pool met onbekende verblijfplaats is op 14 mei op de Singel aangehouden. Hij reed daar met zijn auto een stukje achteruit om een draai te kunnen maken, maar zag niet dat er achter hem een personenauto stond. Deze werd geraakt met schade aan beide auto’s tot gevolg. De Pool bleek veel te veel gedronken te hebben en kreeg een boete van 650 euro. De man kon niet betalen, waarop zijn auto werd ingenomen. De verdachte is na verhoor heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.