Tas met brillen

17 mei 2011

DORDRECHT -Agenten hebben twee mannen uit ’s-Gravendeel aangehouden. De politiemensen zagen de twee op maandagmiddag 16 mei 2011 lopen op het Bagijnhof in Dordrecht. Ze gedroegen zich schichtig en een van de twee had een blauwe schoudertas bij zich. De agenten volgden de mannen van 19 en 34 jaar die verschillende winkels ingingen. Uiteindelijk controleerden de agenten de mannen en vonden acht zogenaamde demonstratiebrillen van een opticien in de tas. Hierop volgden de aanhoudingen van de verdachten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.