Dordrechts Museum geeft 9 juni ruimte aan sociale media

17 mei 2011

DORDRECHT -(bericht van www.idordt.nl)

9 juni organiseert topic078 een seminar in het Dordrechts Museum, een seminar over social media. Zes sprekers vertellen over hun ideeën en ervaringen omtrent social media. De openingsspreker van de avond is Burgemeester Arno Brok. Andere sprekers zijn Marco van Schaardenburgh (Idordt), Wolfgang Paardekooper (partner Ernst & Young), Gijs Molsbergen (IDMeC), Patty Golsteijn (minimal blogger) en Ianus Keller (Interaction designer). Bert den Boer begeleidt de avond. Er zal volop gelegenheid zijn tot het stellen van vragen aan de sprekers en voor onderling netwerken.

 

 


Topic078 is een intitiatief van 4 Dordtse ondernemingen en heeft geen winstoogmerk. Om de kosten te dekken vraagt topic078 slechts een bescheiden entree. Meer informatie en inschrijfmogelijkheid vindt u op www.topic078.nl

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.