Elise Bollen start Active Organizing

18 mei 2011
Elise Bollen start Active Organizing

DORDRECHT - Sinds kort heeft Dordrecht een professional organizer.  Elise Bollen biedt met haar bedrijf, Active Organizing, ondernemers een oplossing voor problemen op het gebied van wanorde en verspilling op de werkplek, een afdeling of in een totaal bedrijf.

Professional organizing is een opkomende trend. Veel bedrijven en organisaties, maar ook mensen die thuis werken hebben te kampen met papieren wanorde. Bureaus die vol liggen met hoge stapels papier en een chaotische agenda. Daarnaast is digitale wanorde een fenomeen dat de laatste tijd de kop opsteekt: een eindeloze informatiestroom van e-mails, nieuwsbrieven, sociale media en andere digitale informatie. Een professional organizer zorgt ervoor dat mensen efficiënter, beter en sneller kunnen werken, tijd krijgen voor belangrijke taken en weer overzicht en controle hebben over de dagelijkse routinewerkzaamheden.

“Door verschillende omstandigheden kan iemand de grip op de werksituatie verliezen” legt Elise Bollen uit. “Dit kan voortkomen uit de persoonlijke situatie, maar ook door een snelle groei van een bedrijf, professionalisering van de organisatie of een gebrek aan praktisch inzicht.”

Elise Bollen komt regelmatig mensen tegen die in een dergelijke situatie zitten en niet weten hoe ze hun werkzaamheden weer op orde kunnen krijgen. Als professional organizer gaat zij samen met hen aan de slag om stap voor stap weer structuur in hun werkzaamheden te krijgen. Dit kan gaan om papieren wanorde op bureaus, in kasten of in archieven. Maar ook voor digitale wanorde in mappen, bestanden en e-mails is er een oplossing.

De voordelen van professional organizing.

Door middel van een plan op maat en door een duidelijke en eenvoudige werkwijze is er al na een dag  zichtbaar resultaat. Elise Bollen: “Het bureau of de werkruimte is opgeruimd en overzichtelijk, in de computer zijn ook weer alle documenten en berichten terug te vinden, je hebt geen faalkosten meer, geen stress, je werk is zonder problemen overdraagbaar, je hebt een tijdswinst van minstens 1, maar soms wel 4 uur per week, je kunt je weer richten op je belangrijkste werkzaamheden, je hebt weer meer tijd voor innovatie en groei, en misschien wel het allerbelangrijkst: rust en ruimte in je hoofd en weer veel plezier in je werk”.

 Volgens een ondernemer wiens werkplek georganiseerd werd: “Elise heeft in één dag mijn kantoor omgevormd tot een gestructureerde en overzichtelijke werkplek met uitstekend gereedschap voor effectief timemanagement voor de komende periode“.

Voor meer informatie, zie www.activeorganizing.nl

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.