Broers aangehouden na controle

18 mei 2011

DORDRECHT - Twee broers zijn door agenten aangehouden na een controle. Bij de politie kwam op woensdag 18 mei 2011 rond 02.20 uur de melding dat er een groep personen stond in de buurt van de skatebaan in de buurt van de Dokweg in Dordrecht. De melder vertrouwde het niet. Er stonden inderdaad ongeveer vijftien personen. Agenten vroegen naar hun identiteitsbewijzen. Hierbij ontstond wrevel. Een 19-jarige man uit Dordrecht begon te schelden en rende voor zijn aanhouding weg. Maar de vlucht eindigde bij de Rozenhof waar zijn aanhouding volgde. De 21-jarige broer begon de politiemensen te beledigen. Ook hij kon mee naar het politiebureau.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.