Snelle aanhoudingen na vernieling van ruit

18 mei 2011

DORDRECHT - De politie heeft in een onderzoek naar vernieling van een ruit snel drie aanhoudingen verricht. De melding van de vernieling kwam op dinsdagavond 17 mei 2011 vanuit het Pearl Buck-erf in Dordrecht. De 19-jarige bewoonster zat binnen en hoorde plotseling een klap. Ze zag dat er scheuren in een ruit zaten. Er reed een auto weg. Agenten zagen dit voertuig rijden en even later stond deze scheef geparkeerd. Er stond een jongen naast en de tweede stond gebukt om zo niet gezien te worden. De derde zat op een trapje bij een woning. Agenten hielden de drie aan. Het gaat om twee jongens van 14 en 17 jaar uit Dordrecht en een 26-jarige man uit Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.