Verdachte haalt uit met mes

18 mei 2011

DORDRECHT - Een 55-jarige man uit Dordrecht is aangehouden omdat hij had uitgehaald met een mes en een fles had gegooid. Agenten reden op dinsdagmiddag 17 mei 2011 over het Oranjepark in Dordrecht. Een jongen en vrouw wenkten naar de politiemensen. De 17-jarige jongen vertelde dat een man plotseling en zonder reden had uitgehaald met een mes. De 17-jarige liep hierbij een verwonding aan een vinger op. Verder had de verdachte een fles gegooid. Het slachtoffer stapte samen met de 19-jarige vrouw uit Dordrecht in de politiewagen op zoek naar de verdachte. Deze liep richting het station. Agenten hielden hem aan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.