Vijf aanhoudingen voor hennep

18 mei 2011

DORDRECHT - De politie heeft vijf aanhoudingen verricht voor hennep. Agenten zagen op dinsdag 17 mei 2011 een auto rijden over de Baanhoekweg in Dordrecht. Ze controleerden dit voertuig en zagen dat daarin blauwe zakken met grond lagen. Direct begonnen de agenten met een onderzoek en kwamen uit bij een woning aan de Dubbelstraat. In een kamer vonden zij restanten van hennep, zakken met grond en een installatie voor een hennepkwekerij. In totaal hielden de politiemensen vijf mannen van 24, 25, 28, 35 en 56 jaar aan. De verdachten komen uit Dordrecht en Lelystad.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.