Spuihaven dicht in weekend van 21 en 22 mei

18 mei 2011

DORDRECHT - Vanaf vrijdag 20 mei 18 uur tot maandag 23 mei 06 uur is de parkeergarage Spuihaven gesloten in verband met werkzaamheden. De in- en uitritten van de parkeergarage moeten afgesloten worden om een nieuw wegdek aan te brengen.

De parkeergarage Spuihaven heeft afgelopen jaar een grote opknapbeurt ondergaan. Op dit moment worden de laatste werkzaamheden uitgevoerd. Als laatste onderdeel bij deze werkzaamheden worden de in- en uitritten aangepakt, waardoor het niet mogelijk om in of uit te rijden.

De parkeergarage is van vrijdagavond tot maandagochtend alleen voor abonnementhouders beperkt toegankelijk. Andere bezoekers kunnen voor hetzelfde tarief parkeren in parkeergarage Veemarkt aan de Van Godewijckstraat, of bij parkeergarage Achterom in de binnenstad voor het renovatietarief van € 2,- per 2 uur.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.