Brand aan Pieter de Hoochstraat

18 mei 2011
Brand aan Pieter de Hoochstraat

DORDRECHT - Omdat er sprake was dat er nog mensen in de woning aanwezig waren, rukte de brandweer met groot materieel uit. De brandweer heeft de deur van de woning geforceerd. Het bleek een klein brandje te zijn en was snel geblust. Ook is een bewoner nagekeken door het ambulancepersoneel. Over de oorzaak is nog niets bekend.  
 

 

 


brandweer gaat naar binnen

politie en brandweer overleggen

politie en brandweer overleggen

brandweer komt naar buiten

 

foto's:Rob van der Woude

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.